Keresés

A főváros - Bécs/Wien

LinkajánlásAusztriaAusztriaausztria.lap.hu/9-99hu14998416062004-11-15 00:00:002017-07-12 08:40:06Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004

Meghatározás

Ausztria legkisebb tartománya és egyben fõvárosa, nemzetközi kongresszusi- és vásárváros. Az ország politikai és kulturális központja.Bécs a mozgalmas történelemmel, nagy tradíciókkal rendelkezik. Ha itt járunk, ne mulasszuk el megnézni a Hofburgot, amely egykoron a a Habsburg uralkodók palotája volt, az Öreg Hangszerek Gyűjteményét, a Szépművészeti Múzeumot, ahol számos híres festő képe megcsodálható. Bécs Európa egyik legjelentősebb zeni központja.Itt található a Királyi Kápolna, ahol a híres Bécsi Fiúkórus énekel. A város nevezetes barokk kastélya Schönbrunn, amely Mária Terézia egykori otthona volt, itt játszotta Mozart élete első koncertjét.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:A főváros - Bécs/Wien
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés 
Ausztria